www.iiiWe.com » حفاظت از جنگل‌های کشور با ماهواره

 اخبار   
 

 حفاظت از جنگل‌های کشور با ماهواره

فرمانده‌ی یگان حفاظتِ سازمان جنگل‌ها، مراتع و آب‌خیزداری گفت: عرصه‌های جنگلی و منابع طبیعی کشور، به‌ویژه در مناطق سخت‌گذر، در برابر حوادثی همچون آتش‌سوزی و تعرض‌های عمدی، با پایش ماهواره‌ای و سنجش ار دور حفاظت می‌شوند ...

حفاظت از جنگل‌های کشور با ماهواره

فرمانده‌ی یگان حفاظتِ سازمان جنگل‌ها، مراتع و آب‌خیزداری گفت: عرصه‌های جنگلی و منابع طبیعی کشور، به‌ویژه در مناطق سخت‌گذر، در برابر حوادثی همچون آتش‌سوزی و تعرض‌های عمدی، با پایش ماهواره‌ای و سنجش ار دور حفاظت می‌شوند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس، سرهنگ پاسدار قاسم سبز علی در نشست هماهنگی اطفای حریق منابع طبیعی استان فارس در شیراز افزود: با استفاده از سامانه ارتباطی دیجیتال و پایش ماهواره ای، بدون حضور نیرو در عرصه های جنگلی و منابع طبیعی می توان کانون آتش سوزی در اراضی ملی را رصد کرد و اقدامات اولیه را برای مهار آتش انجام داد.

وی ادامه داد: با بهره گیری از این سامانه هوشمند، تمام مناطق حادثه خیز به ویژه در نقاط سخت گذر و دور از دسترس کنترل و تا حد قابل توجهی از تعرض به اراضی ملی و وقوع آتش سوزی پیشگیری می شود.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری بیان کرد: همچنین پوشش ارتباطی خوب در عرصه های منابع طبیعی از طریق موقعیت یاب (GPS) و رصد اطلاعات جزیی نقاط کور نیز از جمله قابلیت های این سامانه هوشمند حفاظتی به شمار می آید.

سبزعلی اظهار داشت: افزون بر این با هدف حفاظت هر چه بیشتر از اراضی ملی، تا پایان سال ۹۶ تعداد قابل توجهی خودرو آتش نشانی برای اطفای حریق در عرصه های منابع طبیعی اختصاص می یابد. وی، اعتبار مورد نظر برای تجهیزات انفرادی را ۱۲۰ میلیارد ریال و اعتبار اختصاص یافته برای تامین سامانه های ارتباطی جدید را ۱۸۰میلیارد ریال اعلام کرد.

با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر مرتبط با موضوع، در دسترس شما خواهد بود.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به کمبود شدید نیروی حفاظتی برای اراضی ملی کشور، بیان داشت: نبود ساختار تشکیلاتی مناسب نیروهای حفاظتی یکی از مهمترین مشکلات موجود برای حفاظت کامل از این عرصه هاست.

سبزعلی ادامه داد: هم اینک برای حفاظت از ۱۳۵میلیون هکتار از منابع طبیعی کشور تنها چهار هزار نیروی حفاظتی وجود دارد و این مساله علاوه بر ایجاد مشکلات فراوان برای حراست از این عرصه ها با استاندار های حفاظتی جنگلبانی سایر کشورها نیز فاصله زیادی دارد.

او گفت: بر این باوریم که با برنامه ربزی اصولی و زیربنایی و همچنین بهره گیری از مشارکت های مردمی، جوامع محلی و تشکل های مردم نهاد می توان جلو بسیاری از تخریب ها و آسیب های وارده به عرصه های منابع طبیعی را گرفت.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، بر لزوم فرهنگ سازی در بین مردم برای احیا و حفاظت از عرصه های جنگلی تاکید کرد و اظهار داشت: حمایت و پشتیبانی سایر دستگاه ها از منابع طبیعی و هماهنگی با این مجموعه نیز می تواند به قانونمند شدن ضوابط این سازمان در اجرای وظایف اصلی خود در حفاظت بهتر از عرصه های ملی کمک کند.

وی افزود: منابع طبیعی به تنهایی قادر به رفع مشکلات در این حوزه وسیع نیست به همین سبب همه دستگاه های مربوطه در این عرصه باید وارد عمل شوند تا مشکلات موجود برطرف شود.

  منبع : خبرگزاری ایرنا
  18:18   چهارشنبه 25 مرداد 1396  
 نظرات